"Армія+" містить 11 видів рапортів та унікальний ID для військових - Федоров

"Армія+" містить 11 видів рапортів та унікальний ID для військових - Федоров

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 12:32  •  22250 перегляди

Read in English

В Україні запустили застосунок 'Армія+' з 11 видами рапортів та унікальним ID для військових. Це частина цифрової екосистеми, яка включає 'Дію', 'Мрію' та 'Резерв+', спрямована на усунення бюрократії.

У запущеному сьогодні застосунку "Армія+" доступні 11 видів рапортів та унікальний ID для військових, повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram, пише УНН.

У першій версії застосунку "Армія+" доступні 11 видів рапортів та Армія ID - це унікальний ID-номер військового, завдяки якому він може надіслати рапорти на підпис

- повідомив Федоров.

А ще, з його слів, у застосунку будуть опитування - "так держава зможе оперативно дізнатися думку наших захисників і захисниць з будь-якого питання". 

Федоров переконаний, що "Армія+" спростить життя наших захисників і захисниць, прибере зайву бюрократію та тонни паперів. 

"У диджитал-екосистемі просто зараз розвиваються такі цифрові продукти, як "Дія", "Мрія", "Резерв+" та вже "Армія+" - вказав Федоров.

При цьому він зазначив, що "Дія" уже має 20+ мільйонів користувачів. 

"У нас немає іншого шляху, ніж убивати бюрократію та будувати найзручнішу цифрову державу для студента, пенсіонера, підприємця, військового, ветерана, волонтера. Для кожного українця", - наголосив Федоров.

Відсьогодні працюватиме застосунок "Армія+" – Зеленський8 серпня 2024, 11:14 • 32292 перегляди