Кулеба обговорив з Боррелем співпрацю у виробництві зброї та операцію в Курській області

Кулеба обговорив з Боррелем співпрацю у виробництві зброї та операцію в Курській області

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 16:44  •  22311 перегляди

Read in English

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з главою дипломатії ЄС Жозепом Боррелем. Обговорювалося розширення співпраці у виробництві зброї та деталі операції України в Курській області рф.

Глава МЗС Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з главою дипломатії ЄС Жозепом Боррелем. Йшлося про розширення співпраці між Україною та ЄС у сфері виробництва та постачання озброєнь, а також про операцію в Курській області, передає УНН.

"Під час нашої розмови ми з Жозепом Боррелем зосередилися на кроках, направлених на розширення співпраці між Україною та ЄС у сфері виробництва та постачання озброєнь. Я також поінформував Жозепа про деталі операції України в Курській області", – зазначив глава МЗС.

"Сміливо, блискуче, прекрасно": сенатор Грем підтримав наступ України в Курській області рф12 серпня 2024, 17:42 • 89627 переглядiв

Раніше

Президент Володимир Зеленський заявив, що попри складні, інтенсивні бої, просування українських Сил на Курщині триває, обмінний фонд для України поповнюється. Під контролем України 74 населені пункти