"Сміливо, блискуче, прекрасно": сенатор Грем підтримав наступ України в Курській області рф

"Сміливо, блискуче, прекрасно": сенатор Грем підтримав наступ України в Курській області рф

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 17:42  •  64354 перегляди

Read in English

Республіканський сенатор Ліндсі Грем під час візиту до Києва схвалив рішення України почати наступальну операцію в Курській області РФ. Він закликав адміністрацію США продовжувати допомагати Україні та надати необхідну зброю.

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який сьогодні прибув з візитом до Києва, підтримав рішення України почати наступальну операцію в курській області рф. Про це сенатор заявив журналістам, передає УНН з посиланням на "Ми Україна".

Деталі

Грем зокрема закликав адміністрацію президента США продовжувати допомагати України та відзначив "сміливе" рішення України.

Що я думаю про Курськ? Сміливо, блискуче, прекрасно. Продовжуйте в тому ж дусі. Путін почав це - надеріть йому дупу. Адміністрація [президента Байдена, - ред.], я ціную вашу підтримку - дозвольте цим людям боротися. Дайте їм зброю, необхідну для перемоги у війні, яку вони не можуть дозволити собі програти. Що стосується F-16, то вони вже давно тут, давайте їх використаємо. Давайте тренувати українських пілотів

- заявив Грем

Законодавець додав, що після двох з половиною років повномасштабної війни Україна не тільки стоїть, але й процвітає. Він наголосив, що захоплюється тим, наскільки сильною є українська армія, і "вітає той день, коли Україна стане членом НАТО".

Нагадаємо

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з американськими сенаторами у Києві. Обговорили підтримку України, використання заморожених активів РФ, посилення ППО та інвестиції американського бізнесу.