"Кіно заради Перемоги!" може приїхати в будь-яку громаду: як взяти участь у конкурсі

"Кіно заради Перемоги!" може приїхати в будь-яку громаду: як взяти участь у конкурсі

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 08:49  •  12332 перегляди

Read in English

"Кіно заради Перемоги!" може приїхати в будь-яку громаду: як взяти участь у конкурсі.

Благодійний фонд "МХП-Громаді" оголосив конкурс "Кіно заради Перемоги!" у вашій громаді", передає УНН.

Деталі

Так, у "МХП-Громаді" розповіли, що благодійний фонд отримує від українців безліч запрошень відвідати громади з кінопоказами.

"Для нас це - знак, що зусилля з популяризації українського кіно дають прекрасні результати.

Тож, наш фонд спільно з асоціацією "Дивись українське" запрошує вас спробувати виграти кінопоказ у вашій громаді!" - ідеться у повідомленні.

Команда національного туру "Кіно заради Перемоги!" визначить трьох переможців серед тих, хто виконає умови конкурсу, а саме:

- підпишеться на сторінки благодійного фонду "МХП-Громаді" https://www.facebook.com/MHPgromadi

та асоціації "Дивись українське"
https://www.facebook.com/dyvysukrainske

- напише в коментарях під постом
https://www.facebook.com/MHPgromadi/posts/803433222001534

чому вашій громаді важливо, щоб команда Туру організувала кінопоказ саме у вашій громаді.

Конкурс приурочений до Дня українського кіно (14 вересня).

"14 вересня, у День українського кіно, ми оголосимо на своїй сторінці перелік громад, у яких команда Туру організує кінопоказ у межах Туру "Кіно заради Перемоги!" Тож, поставте собі нагадування на цей день, щоб перевірити, чи є ваша громада в переможному списку", - ідеться у повідомленні.

З офіційними правилами розіграшу можна ознайомитися за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1qewQ-lJX43MYVNCFu3K0e9-ESOxezVxI/

Нагадаємо, цього року національному туру "Кіно заради Перемоги!" виповнилося 2 роки.

"Тур підсвітив усю потужність українського кіно в цей непростий час. За 2 роки ми бачили, як воно об'єднує громади, піднімає бойовий дух наших захисників і просто дарує людям радість. Ми пишаємося бути частиною цієї потужної ініціативи, яка доводить, що мистецтво здатне творити видатні зміни", - зазначає директор "МХП-Громаді" Алекс Пахолюк.

З 6 серпня 2022 року відбулося 1868 кінопоказів 65 українських повнометражних стрічок у 387 населених пунктах та військових частинах 23 областей України та місті Києві. А до подій Туру доєдналось 70+ кінематографістів та митців, з-поміж яких Ада Роговцева, Ахтем Сеітаблаєв, Ірма Вітовська-Ванца, Богдан Бенюк, Олесь Санін.

"Ми безмежно вдячні всім кінематографістам та партнерам, що ці два роки підтримували тур "Кіно заради Перемоги!". Разом ми робимо важливу справу – донесення вдячності нашим воїнам, мотивація та підтримка цивільних глядачів" - зазначив ініціатор Туру, голова асоціації "Дивись українське" Андрій Різоль.

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Держкіно України, асоціації "Дивись українське", за підтримки "МХП-Громаді", у взаємодії зі СтратКом ЗСУ, за сприяння Міністерства оборони України, обласних військово-цивільних адміністрацій, Національної гвардії України та Національної поліції України.