Керівницю Хмельницького МСЕК плануюють виключити зі складу депутатів облради

Керівницю Хмельницького МСЕК плануюють виключити зі складу депутатів облради

Київ  •  УНН

7 жовтня 2024, 13:13  •  9797 перегляди

Read in English

Тетяну Крупу, керівницю Хмельницького МСЕК, виключать зі складу депутатів обласної ради через підозру в незаконному збагаченні. "Слуга Народу" запустила процедуру імперативного мандата щодо Крупи.

Очільницю Хмельницького МСЕК Тетяну Крупу, яку підозрюють у незаконному збагаченні на малі йони доларів, буде виключено зі складу депутатів обласної ради в рамках імперативного мандата. "Слуга Народу" запустила процедуру імперативного мандата щодо Крупи. Про це УНН повідомляє з посиланням на Telegram-канал "Слуги народу". 

Керівницю Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяну Крупу, яку підозрюють у незаконному збагаченні, буде виключено зі складу депутатів Хмельницької обласної ради в рамках імперативного мандата

- йдеться у повідомлені "Слуги народу".

Там також зазначили, що Тетяна Крупа не є і не була членом партії "Слуга Народу", а під час зборів політсили її було виключено з фракції "Слуги Народу" в Хмельницькій облраді.

Нагадаємо

4 жовтня стало відомо, що посадовицю МСЕК та її сина - керівника облуправління ПФУ у Хмельницькій області було викрито на незаконному збагачені на мільйони доларів.

5 жовтня правоохоронці затримали та повідомили про підозру у незаконному збагачені керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

7 жовтня Печерський суд Києва обрав запобіжний захід для очільниці обласної МСЕК. Її взято під варту з можливістю внесення застави у розмірі 500 мільйонів гривень.