Ізраїль зазнав ракетного атаки з території Лівану: 5 поранених

Ізраїль зазнав ракетного атаки з території Лівану: 5 поранених

Київ  •  УНН

9 жовтня 2024, 11:57  •  6225 перегляди

Read in English

ЦАХАЛ зафіксував близько 40 запусків снарядів з території Лівану по районах Верхньої Галілеї і Хайфської затоки. В результаті обстрілу п'ятеро людей отримали поранення, включаючи 16-річного хлопця.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) зафіксувала близько 40 запусків снарядів, випущених з території Лівану. Обстрілу зазнали райони Верхньої Галілеї і Хайфської затоки. За даними медиків, п'ятеро людей отримали поранення, передає УНН із посиланням на ЦАХАЛ та The Times of Israel.

Після сирен, що пролунали в районах Верхньої Галілеї і Хайфської затоки, було виявлено приблизно 40 снарядів, випущених із території Лівану на ізраїльську територію. Частина снарядів була перехоплена ВПС Ізраїлю, частина впала в цьому районі

- йдеться у повідомленні ЦАХАЛ у Telegram.

За даними медиків, в результаті ракетного обстрілу в районі Хайфи п'ятеро людей отримали осколкові поранення.

Служба швидкої допомоги "Маген Давид Адом" повідомляє, що в лікарню "Рамбам" везе 16-річного хлопця в стані середньої тяжкості і ще чотирьох осіб у віці від 40 до 50 років в легкому стані.

Крім того, 36-річний велосипедист дістав легкі травми внаслідок зіткнення з автомобілем під час повітряної тривоги. 

Ізраїль ліквідував не тільки лідера "Хезболли" Насраллу, а й двох його наступників - Нетаньягу8 жовтня 2024, 16:53 • 14649 переглядiв