"госДума": екснардеп заявив, що голова АРМА Олена Дума діє в інтересах країни-агресора

"госДума": екснардеп заявив, що голова АРМА Олена Дума діє в інтересах країни-агресора

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 06:58  •  17429 перегляди

Read in English

Ігор Мосійчук заявив, що Олена Дума діє більше в інтересах росії, ніж України. Він подав заяви в ДБР і Нацполіцію щодо нереалізації яхти Медведчука та використання оперативних номерів прикриття.

Очільниця Агентства з розшуку і менеджменту активів Олена Дума діє більше в інтересах країни-агресора рф, ніж на користь України. Про це свідчить, у тому числі не продаж яхти екснардепа-зрадника віктора медведчука. Таку думку висловив колишній народний депутат Ігор Мосійчук в ефірі Politeka Online, пише УНН.

АРМА - це супер корито і "кормушка". А Олена "госДума" - я так її називаю, тому що діє вона в інтересах більше країни-агресора, ніж України. А Олена "госДума" сприяє цьому всьому, вона вирішує, кого допустити до цього корита, а кого не допускати. І немає різниці - є у цьому національний інтерес чи немає,

- зазначив Ігор Мосійчук.

Він нагадав, що подав заяви в ДБР і Нацполіцію щодо Думи.

По-перше, історія з яхтою медведчука, яка була арештована, де Дума зробила все, щоб ця яхта не була реалізована на користь держави і Хорватія зняла арешт. Я хочу, щоб слідчий визначив, чи це було зроблено свідомо, чи це просто службова недбалість. І за те, і за інше передбачено покарання. Крім того, уявляєте собі, співробітники АРМА користуються оперативними номерами прикриття. Цей випадок був зафіксований журналістами біля "Гуліверу",

- пояснив екснардеп.

Додамо

Хорватський суд арештував яхту медведчука для України на максимальний строк - 2 роки. За цей час, у тому числі завдяки діям Олени Думи, яхту так і не вдалося продати. Тепер очільниця АРМА спокійно заявляє про те, що суд у Хорватії має дати їй ще кілька років для продажу врешті решт вказаного активу. А відповідальність за нереалізацію люксового активу медведчука намагається перекласти на Офіс генпрокурора.

Політолог Віктор Бобіренко вважає, що затягування процесу продажу яхти медведчука з боку голови АРМА Олени Думи не може бути звичайною службовою недбалістю, такі дії могли бути вмотивовані фінансовою винагородою.