Борис Джонсон може стати головним редактором The Daily Telegraph

Борис Джонсон може стати головним редактором The Daily Telegraph

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 23:00  •  13705 перегляди

Read in English

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон розглядається як потенційний головний редактор The Daily Telegraph. Надхім Захаві обговорює цю ідею з інвесторами під час переговорів про купівлю видання.

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може зайняти посаду головного редактора The Daily Telegraph. Про це повідомляє Sky News, передає УНН.

Деталі

Як розповіло видання Sky News, Надхім Захаві, колишній колега Джонсона по кабінету міністрів, який веде переговори про купівлю видання, обговорював з потенційними інвесторами призначення експрем'єра Британії на цю посаду.

"Люди, що брали участь у тендері на купівлю Telegraph, розповіли, що Захаві обговорював ідею призначення Джонсона головним редактором Telegraph з потенційними інвесторами у своїй заявці на купівлю", - повідомило джерело видання.

Журналісти нагадали, що Джонсон, який зараз пише колонки для The Daily Mail, раніше працював у The Daily Telegraph як кореспондент газети у Брюсселі, а потім - як високооплачуваний колумніст.

Захаві нещодавно звернувся до низки мільярдерів з проханням підтримати його пропозицію про купівлю The Daily Telegraph та журналу The Spectator. Його пропозиція, як пишуть ЗМІ, "повністю профінансована", але деталей про потенційних інвесторів та шанси на успіх поки що не розголошується.

Стаття має право на існування: ОП про колонку Джонсона в якій він описує, як Трамп міг би "врятувати Україну"22 липня 2024, 14:54 • 22936 переглядiв