Збірна України з пляжного футболу виграла свою групу в розіграші Євроліги-2024

Збірна України з пляжного футболу виграла свою групу в розіграші Євроліги-2024

Київ  •  УНН

20 липня 2024, 23:31  •  11947 перегляди

Read in English

Українська збірна з пляжного футболу перемогла ОАЕ з рахунком 5:2 у Батумі. Команда посіла перше місце в групі В дивізіону В Євроліги-2024 і вийшла до півфіналу турніру.

Збірна України з пляжного футболу в грузинському Батумі провела останній матч групового раунду в розіграші Євроліги-2024 у дивізіоні В. Україна перемогла з рахунком 5:2 і посіла перше місце у групі В, повідомила Українська асоціація футболу, передає УНН.

Деталі

У двох попередніх матчах підопічні Миколи Костенка переграли Ліван (6:1) та Саудівську Аравію (6:1) і завоювали право виступити у півфіналі Євроліги-2024. Сьогоднішній поєдинок зі збірною Об'єднаних Арабських Еміратів, яка теж здобула дві перемоги у групі В, визначав переможця нашого квартету.

У першому періоді точилася рівна боротьба з великою кількістю моментів у обох суперників. На 6-й хвилині Андрію Потапову вдався класний удар низом із середини поля, і українці повели. Однак уже за хвилину не менш видовищного удару завдав Валід Бешр, зрівнявши рахунок. Більше того, на останній хвилині періоду наш суперник отримав право на пенальті, який без проблем виконав Ахмед Бешр — 1:2.

На початку другої 12-хвилинки арбітр призначив пенальті у ворота ОАЕ, і Дмитро Войтенко також продемонстрував майстерність у його виконанні. Але особливо вдалою для синьо-жовтих стала 15-та хвилина. Спочатку Олег Щитник замкнув дальню стійку, а потім Максим Войток потішив глядачів бісіклетою — 4:2.   

У третьому періоді українці зуміли збільшити свою перевагу. На 28-й хвилині Ігор Левченко з розвороту з центральної зони перекинув голкіпера еміратців. Отже, Україна перемогла з рахунком 5:2 і посіла перше місце у групі В.

Виховав чемпіона світу з футболу – тренер з Броварів став наймолодшим в Україні, хто отримав визнання за роботу з особами з інвалідністю19 липня 2024, 12:30 • 12351 перегляд