Ворог вдень обстрілював Нікопольщину артилерією та дронами-камікадзе, постраждав 65-річний чоловік - ОВА

Ворог вдень обстрілював Нікопольщину артилерією та дронами-камікадзе, постраждав 65-річний чоловік - ОВА

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 15:59  •  21872 перегляди

Read in English

65-річний чоловік отримав поранення, а кілька будівель, включаючи житлові будинки, приватне підприємство та лінію електропередач, були пошкоджені в Нікопольському районі внаслідок російських обстрілів з артилерії та безпілотників-камікадзе, що тривали протягом дня.

Ворог протягом дня обстрілював Нікопольщину артилерією та дронами-камікадзе. Внаслідок ударів постраждав 65-річний чоловік. Також в районі пошкоджені будинки, приватне підприємство, лінія електропередач. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Не припинявся сьогодні й терор Нікопольщини – артилерією та дронами-камікадзе. Гучно було в райцентрі, Покровській та Мирівській громадах. Постраждав 65-річний чоловік. Він лікуватиметься амбулаторно. Пошкоджені 5 приватних будинків й багатоповерхівка. Понівечене приватне підприємство. Зачепило лінію електропередач. Зайнялися будівля, що не експлуатується, та суха трава. Пожежу загасили

 - повідомив Лисак.

Він додав, що у Дніпрі, за уточненою інформацією, через вранішню атаку, зокрема, пошкоджені також з десяток багатоповерхівок, 2 гуртожитки, коледж, магазин, авто.

Також у Кривому Розі побиті півтора десятки авто і медзаклад.

Нагадаємо

Раніше Лисак повідомляв, що внаслідок ворожого удару у Кривому Розі - 47 постраждалих, з них 9 у тяжкому стані, у Дніпрі - 12 постраждалих, з них 5 госпіталізовано, 1 - у тяжкому стані.