Військовим ППО зс рф наказали евакуювати сім'ї з Криму - партизани

Військовим ППО зс рф наказали евакуювати сім'ї з Криму - партизани

Київ  •  УНН

10 червня 2024, 10:12  •  20529 перегляди

Read in English

Російські сили протиповітряної оборони віддали наказ евакуювати сім'ї з окупованого Криму у військові містечка південного військового округу.

Військовослужбовці ППО збройних сил рф отримали наказ на евакуацію сімей із тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", передає УНН

Деталі 

Агент АТЕШ, що входить до розрахунку системи ППО, дислокованої в населеному пункті Осовини в Криму, повідомляє про отримання "рекомендації" від командирів почати евакуацію своїх родин у військові містечка південного військового округу. 

"Цей розвиток подій збігається з переміщенням систем ППО в бєлгородську область, що створює загрозу безпеці в Криму, залишаючи його без належного покриття", - вказали партизани. 

Паралельно, як повідомляється, зс рф створюють нові мобільні групи ППО для боротьби з БПЛА, використовуючи ЗУ-23-2. Це вказує на стратегічну переорієнтацію і підготовку до нових викликів в обороні, тоді як основна увага відводиться з Криму.

Доповнення

Сьогодні вночі Сили оборони України завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів в районі Джанкоя,  а також двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії.