Війська рф вдарили по Куп'янському району: загинув 87-річний чоловік

Війська рф вдарили по Куп'янському району: загинув 87-річний чоловік

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 13:37  •  28280 перегляди

Read in English

Російські війська обстріляли село Лісна Стінка Купʼянського району Харківської області. Внаслідок атаки загинув 87-річний чоловік, пошкоджено приватні будинки, розпочато розслідування воєнних злочинів.

Вдень, 10 серпня, війська рф вдарили по Харківській області. Внаслідок ворожої атаки у селі Лісна Стінка загинув чоловік. Про це заявили у Харківській обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, 10 серпня близько 15:40 ворогом було здійснено обстріл с. Лісна Стінка Купʼянського району. Попередньо, російські військові вдарили по селу з РСЗВ.

Загинув 87-річний чоловік. Зазнали пошкоджень та руйнувань приватні домоволодіння. За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)

- резюмували правоохоронці. 

Наразі прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо

Російські війська минулої доби обстріляли Харків та 4 райони Харківської області. Внаслідок ворожих атак загинули двоє людей, четверо постраждали, пошкоджено житлові будинки, лікарню та навчальний заклад.