Війська рф атакували Дніпропетровщину дронами та артилерію: пошкоджені газогони

Війська рф атакували Дніпропетровщину дронами та артилерію: пошкоджені газогони

Київ  •  УНН

25 червня 2024, 15:52  •  50736 перегляди

Read in English

Російські війська атакували Дніпропетровську область із застосуванням артилерії і безпілотників-камікадзе, викликавши пожежі і пошкодивши будівлі та інфраструктуру, але обійшлося без жертв.

Протягом доби, 25 червня, війська рф атакували Дніпропетровщину артилерією та дронами-камікадзе. Внаслідок обстрілів постраждалих немає, проте в регіоні сталась пожежа, яку вже ліквідували. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі 

За словами Лисака, протягом дня ворог бив по Нікопольщині дронами-камікадзе і артилерією. Від ударів здригалися райцентр, Покровська, Марганецька та Мирівська громади.

Понівечені 2 господарські споруди. Ще одна – знищена. Там виникла пожежа, вогонь рятувальники загасили. Пошкоджені 4 приватні будинки, гараж, вантажівка, лінії електропередач та газогони. Цілив агресор і по інфраструктурі

- розповів голова ОВА. 

Попередньо, потерпілих внаслідок обстрілу немає. 

Нагадаємо

У вівторок, 25 червня, окупаційні війська рф завдали авіаудар по селу Бобрівка Вільхівської громади Харківського району. Внаслідок атаки постраждало щонайменше четверо людей.