Уряд скасував заборону на використання кондиціонерів у держустановах

Уряд скасував заборону на використання кондиціонерів у держустановах

Київ  •  УНН

30 вересня 2024, 12:35  •  9789 перегляди

Read in English

Уряд скасував рекомендації щодо обмеження використання кондиціонерів та зовнішнього освітлення для держорганів. Кінцеву дату обмежень перенесено з 31 грудня на 30 вересня 2024 року.

Кабінет міністрів сьогодні, 30 вересня, скасував рекомендації щодо встановлення обмежень на використання кондиціонерів, зовнішнього освітлення будівель та прилеглої території органами державної влади та держустановами, а також, а також зовнішнього освітлення будівель і прилеглих територій. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №910-р, передає УНН.

Деталі

Відповідно до розпорядження, кінцева дата рекомендацій щодо встановлення обмежень на використання кондиціонерів, зовнішнього освітлення будівель та прилеглої території органами державної влади та держустановами перенесена з 31 грудня на 30 вересня 2024 року.

Також Кабмін скасував рекомендації органам місцевого самоврядування щодо обмеження освітлення вулично-дорожньої мережі та парків.

Нагадаємо

7 червня Кабінет міністрів доручив органами державної влади зменшити споживання електроенергії, зокрема відмовитися від використання кондиціонерів.