Україна запустила дашборд для моніторингу виконання плану за програмою Ukraine Facility

Україна запустила дашборд для моніторингу виконання плану за програмою Ukraine Facility

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 14:43  •  12696 перегляди

Read in English

Міністерство економіки України створило інформаційну панель для відстеження виконання плану України за програмою Ukraine Facility від ЄС. Панель дозволяє уряду, партнерам та громадськості моніторити прогрес реалізації індикаторів.

Міністерство економіки України запустило інформаційну панель для моніторингу виконання Плану України за програмою Ukraine Facility від ЄС. Про це УНН пише з посиланням на Міністерство економіки.

Постійний контроль та прозорість щодо реалізації індикаторів Плану України – одне з пріоритетних завдань Міністерства економіки у процесі координації виконання програми. Відтепер кожен охочий може в режимі онлайн відстежувати ефективність роботи уряду в цьому процесі

- наголосила перша віцепрем'єрка – міністерка економіки Юлія Свириденко.

Повідомляється, що тематична інфопанель дозволить уряду, міжнародним партнерам, а також бізнесу та громадськості відстежувати процес виконання індикаторів пПлану для Ukraine Facility. Зокрема користувачам доступні фільтри, які дозволяють відображати індикатори відповідно до напрямів, виконавців, термінів реалізації та досягнутого прогресу.

Нагадаємо

Посли ЄС схвалили перший платіж Україні за програмою Ukraine Facility у розмірі 4,2 млрд євро. Наступним кроком буде затвердження Радою ЄС за письмовою процедурою.

Чехія готова приєднатися до програми Ukraine Facility16 липня 2024, 13:47 • 27351 перегляд