У російській армії анонсували створення угруповань військ "бєлгород", "брянськ" і "курськ"

У російській армії анонсували створення угруповань військ "бєлгород", "брянськ" і "курськ"

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 15:09  •  14380 перегляди

Read in English

У російській армії анонсували створення угруповань військ "бєлгород", "брянськ" і "курськ". Їх завданням буде захист прикордонних областей рф та протидія атакам безпілотників.

У збройних силах рф оголосили про створення угруповань військ "бєлгород", "брянськ" і "курськ". Пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

У рф, міністерство оборони заявило про створення угруповання військ "Бєлгород", "Брянськ" і "Курськ", з якими буде взаємодіяти координаційна рада, що відповідає за прикордоння Курської, Брянської та Бєлгородської областей.

У мзс рф протестують через "роботу американських журналістів" на території Курщини20 серпня 2024, 12:57 • 25257 переглядiв

На засіданні за участю міністра оборони рф андрія бєлоусова було "визначено зони відповідальності членів Координаційної ради від МО РФ".

Також відомо, що командувачі вищевказаних угруповань відповідатимуть "за захист громадян і територій від атак безпілотних літальних апаратів". При цьому не уточнюється, хто очолить військові угруповання.

Зеленський очікує на підпис закон щодо підтримки учасників операції на курщині: дав пояснення по виплатах20 серпня 2024, 13:49 • 18097 переглядiв