Зеленський очікує на підпис закон щодо підтримки учасників операції на курщині: дав пояснення по виплатах

Зеленський очікує на підпис закон щодо підтримки учасників операції на курщині: дав пояснення по виплатах

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 13:49  •  18097 перегляди

Read in English

Президент Зеленський прокоментував ухвалення закону про соцзахист військових, які беруть участь у бойових діях на території рф. Він запевнив, що всі виплати та нагороди будуть поширені на них з першого дня операції.

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи ухвалення законопроєкту про соціальний захист військових, які здійснюють українські захисні операції в російському прикордонні, заявив, що всі виплати, премії, нагороди точно будуть на них поширені від першого дня операції. Про це він сказав у відеозверненні у вівторок, передає УНН.

Зеленський відзначив сьогоднішню роботу Верховної Ради.

Сьогодні ухвалено закон на підтримку наших воїнів, які здійснюють наші захисні операції в російському прикордонні. Усі виплати, премії, нагороди точно будуть на них поширені від першого дня операції. Очікую документи з парламенту

- зазначив Зеленський.

Доповнення

Верховна Рада проголосувала за законопроєкт про соціальний захист українських військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях на території рф.

Зеленський повідомляв 19 серпня, що українські сили контролюють більш ніж 1250 квадратних кілометрів території ворога та 92 населених пункти в курській області.