У мзс рф протестують через "роботу американських журналістів" на території Курщини

У мзс рф протестують через "роботу американських журналістів" на території Курщини

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 12:57  •  23878 перегляди

Read in English

Тимчасову повірену США викликали до мзс рф через "незаконне проникнення" американських журналістів у Курську область. росія заявила рішучий протест США щодо цього інциденту.

Тимчасову повірену у справах США в рф Стефані Холмс викликали до мзс росії, - відповідно до офіційної заяви відомства, Сполученим Штатам заявлено рішучий протест через "роботу американських журналістів на території Курської області", де проходить військова операція ЗСУ.

Пише УНН із посиланням на росЗМІ.

Тимчасову повірену США Стефані Холмс викликали до мзс рф. У російському дипломатичному відомстві оголосили Сполученим Штатам протест через "незаконне проникнення американських журналістів у Курську область".

Немає евакуації з Курщини в Україну, але підтримується порядок відповідно до Женевської конвенції - депутат20 серпня 2024, 11:03 • 15646 переглядiв

"Викликаної в МЗС Росії 20 серпня тимчасової повіреної у справах США в Росії Стефані Холмс було заявлено рішучий протест у зв'язку з провокаційними діями американських репортерів, які незаконно проникли в Курську область .. ", - йдеться у повідомленні.

WSJ: росія вже перекинула 5 тисяч військових з України до курської області, щоб зупинити наступ ЗСУ 18 серпня 2024, 15:50 • 62418 переглядiв