У Німеччині хлопця замкнули у поштоматі – Bild

У Німеччині хлопця замкнули у поштоматі – Bild

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 18:17  •  14287 перегляди

Read in English

У Дортмунді рятувальники звільнили підлітка, який застряг у замкненому ящику для посилок DHL. Поліція розслідує інцидент, розглядаючи версію, що хлопця могли навмисно заштовхати в поштомат.

У Дортмунді рятувальники витягли підлітка, який застряг у замкненому ящику для посилок DHL. Поліція розслідує, як він потрапив туди, розглядаючи версію, що його могли навмисно заштовхати. Пише УНН з посиланням на Bild.

У Німеччині підлітка замкнули в ящику для посилок DHL. У Дортмунді рятувальники витягли підлітка з автомата DHL для посилок, де він застряг у відділенні XL і не міг самостійно вибратися, оскільки дверцята були замкнені.

Рятувальники повідомили, що підліток не постраждав, оскільки у нього була з собою вода. Поліція наразі не може точно сказати, як школяр опинився в ящику для посилок, але розглядається версія, що його могли навмисно заштовхати туди і замкнути.

Нагадаємо

Кількість збройних нападів у Берліні зростає. Статистика показує значне збільшення таких інцидентів у німецькій столиці, викликаючи занепокоєння медиків та правоохоронців