У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 14:04  •  20350 перегляди

Read in English

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових. Богослужіння проводитимуть військові капелани разом із братією монастиря, надаючи духовну підтримку військовослужбовцям.

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових, богослужіння проводитимуть військові капелани разом із братією монастиря, повідомили у Сухопутних військах ЗСУ, пише УНН.

Деталі

Храм, як вказано, розташований у церкві "Живоносне Джерело" на території Нижньої лаври Національного заповідника "Києво-Печерська лавра".

Перша служба відбулася, за повідомленням, за участі військових капеланів та військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України, Медичних сил ЗСУ та військових, які проходять лікування й відновлення після поранення. А також курсантів – майбутніх воїнів.

"Проводити богослужіння в храмі будуть військові капелани разом із братією монастиря на чолі з намісником Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Єпископом Авраамієм. Також капелани надаватимуть духовну підтримку своїм побратимам", - вказали у Сухопутних військах.

Міноборони впорядкувало діяльність Міжконфесійної ради з питань військового капеланства9 серпня 2024, 09:00 • 26455 переглядiв