у курській області екстрено формують загони операторів БРЛА з цивільних - АТЕШ

у курській області екстрено формують загони операторів БРЛА з цивільних - АТЕШ

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 14:24  •  24111 перегляди

Read in English

Як повідомляють партизани, у курській області росії почали використовувати цивільних для створення загонів операторів дронів. Їх екстрено збирають, навчають до 10 годин і формують групи ударних БПЛА для протидії руху техніки.

У російській курській області почали використовувати цивільних для організації загонів операторів дронів. Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ, передає УНН.

Деталі

Агент АТЕШ повідомив про те, що всіх, хто має досвід керування БПЛА або навчається на операторів, екстрено зібрали і привезли в ангари біля аеродрому халіно, де розташований центр з підготовки пілотів FPV-дронів "бумеранг".

Військові формують розрахунки з двох осіб: оператора та його помічника. Час навчання - до 10 годин (оскільки процес прошивки і спаювання дронів пропускають). Після чого формують групи ударних БПЛА, щоб хоч якось зупинити рух техніки

- ідеться в повідомленні.

Нагадаємо

російські z-блогери та місцеві пабліки повідомляють про захоплення ЗСУ міста суджа та газорозподільної станції в курській області. Українська влада офіційно не коментує ситуацію, а військові закликають не поширювати інформацію.

Розбиті вулиці і дим: у соцмережах показали, як виглядає суджа в курській області7 серпня 2024, 09:19 • 46770 переглядiв

Окрім того, було опубліковано супутникові знімки зруйнованого автомобільного пропуску "суджа" в курській області рф. російські джерела заявляють про захоплення ЗСУ газорозподільної станції, але офіційних підтверджень немає.

російський диктатор путін через добу відреагував на події в курській області: звинуватив Україну в масштабній провокації7 серпня 2024, 12:11 • 51888 переглядiв