У Криму зазвучали пропозиції про депортацію людей, що мають проукраїнську позицію

У Криму зазвучали пропозиції про депортацію людей, що мають проукраїнську позицію

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 13:35  •  18139 перегляди

Read in English

В окупованому Криму звучать заклики до депортації тих, хто чекає повернення української влади. Представник проросійської організації пропонує законодавчо закріпити термін "ждун" і почати депортацію таких громадян.

У публічній площині в тимчасово окупованому Криму почали говорити про депортацію людей, які хочуть деокупації півострова та повернення української влади. Про це УНН пише з посиланням на Крим Реалії.

Деталі

Представник так званої "кримської міжнаціональної місії" заур смирнов у коментарі пропагандистам з росЗМІ заявив, що потрібно законодавчо закріпити термін "ждун", маючи на увазі людей, що очікують повернення до Криму української влади. За його словами, окрім адміністративного та кримінального переслідування потрібно почати депортацію таких громадян.

Нагадаємо

Очільник ГУР МО Кирило Буданов вважає, що відвоювати Крим буде простіше, ніж Донбас, через дві ключові точки входу: Кримський міст і Перекопський перешийок.

Окупанти погрожують депортацією за відмову від російських паспортів на загарбаних територіях - Спротив5 липня 2024, 01:14 • 109091 перегляд