Вибух у Бердянську можливо пов'язаний із ліквідацією псевдозаступника "мера" - МВА

Вибух у Бердянську можливо пов'язаний із ліквідацією псевдозаступника "мера" - МВА

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 10:56  •  22944 перегляди

Read in English

У центрі окупованого Бердянська стався вибух, який може бути пов'язаний з ліквідацією колаборанта Павла Іщука. Раніше суд заочно засудив Іщука до 8 років ув'язнення за державну зраду.

 Вибух в центрі Бердянська 15 серпня може бути пов`язаний з ліквідацією псевдо заступника "мера" міста, колаборанта Павла Іщука. Про це повідомила голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна, передає УНН.

За оперативною інформацією, яка надійшла до Бердянської МВА, ранковий вибух в центрі міста о 5-й ранку, може бути пов`язаний з ліквідацією, псевдо заступника "мера" Бердянська із зовнішньої, внутрішньої політики та масових комунікацій, колаборанта Павла Іщука

- написала Галіціна.

Вона також вказала, що враховуючи об'єктивні причини, пов'язані з окупацією міста, інформація може уточнюватись.

Доповнення

Рішенням Жовтневого районного суду м.Запоріжжя від 15 травня 2023 року Павла Іщука заочно визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.111-1 КК України та призначено покарання у вигляді 8 (восьми) років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, місцевого самоврядування, державних, комунальних підприємствах, установах, організаціях будь-якої форми власності та в органах, що надають публічні послуги, строком на 15 років, з конфіскацією всього належного йому майна.

В окуповаому Бердянську загарбники на третину підняли тарифи на воду попри постійні перебої9 липня 2024, 02:12 • 35367 переглядiв