росіяни розстріляли дев’ять українських військових на Курщині - DeepState

росіяни розстріляли дев’ять українських військових на Курщині - DeepState

Київ  •  УНН

13 жовтня 2024, 07:09  •  16341 перегляди

Read in English

росіяни розстріляли дронщиків та суміжників в районі н.п. Зелений Шлях на Курщині, які виходили на позиції, але були вимушені вступати в контакт з ворогом та відстрілювались.

В четвер, 10 жовтня, росіяни розстріляли дронщиків та суміжників в районі н.п. Зелений Шлях на Курщині, які виходили на позиції, але були вимушені вступати в контакт з ворогом та відстрілювались, однак через обмежену кількість боєкомплекту вони були вимушені здатися. Про це повідомляє портал DeepState, передає УНН.

Деталі

"Кацапські виродки вчергове порушили правила та звичаї ведення війни - розстріляно 9 українських військових на Курщині. Від наших джерел у 1 ОТБр стало відомо, що росіяни 10 жовтня розстріляли дронщиків та суміжників в районі н.п. Зелений Шлях. Додаткові деталі обставин з'ясовуються, але відомо, що хлопці виходили на позиції з думками, що вони у відносному тилу, але вже змушені були вступати в контакт з ворогом та відстрілювались. Проте кількість БК була обмежена і вони були вимушені здатися", - повідомили в DeepState.

У DeepState додали, що ситуація у Курській області наразі "не така радісна".

"Сили Оборони проводять стабілізаційні заходи, але відновити втрачене вкрай важко", - додали в DeepState.

Нагадаємо

На початку жовтня дрон зафіксував розстріл трьох беззбройних українських військовополонених російськими окупантами в Нью-Йорку. Бійці "Азова" та 49-го батальйону згодом взяли в полон одного з причетних до злочину росіян.