росія може готувати теракт з ядерною провокацією - голова ЦПД

росія може готувати теракт з ядерною провокацією - голова ЦПД

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 20:50  •  21351 перегляди

Read in English

російська пропаганда поширює наратив про нібито плани України обстріляти Запорізьку та Курську АЕС. Голова ЦПД Андрій Коваленко попередив, що це може бути підготовкою рф до теракту з ядерною провокацією.

російська пропаганда у пʼятницю, 16 серпня, почала просувати наратив, начебто Україна готується обстріляти Запорізьку та Курську АЕС. У ЦПД заявили, що рф може готувати теракт з ядерною провокацією. Про це повідомляє очільник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, пише УНН.

Деталі

У ЦПД відреагували на публікації, які зʼявились у державних пропагандистських агенціях рф росіяни поширюють заяви, буцімто Україна готується обстріляти Запорізьку та Курську АЕС.

росія може готувати ядерну провокацію. В них не спрацював сценарій звинуватити нас в тероризмі і наступі на Курську АЕС, тепер вони брешуть про "брудну бомбу" і нашу можливу провокацію. Це свідчення того, що росія може готувати теракт,

- йдеться у повідомленні.

російські пропагандисти поширюють відео на якому начебто українські військові знущаються з літнього чоловіка - ЦПД16 серпня 2024, 19:28 • 47574 перегляди