Проігнорував знаки про міни: мотоцикліст підірвався у прикордонні на Рівненщині

Проігнорував знаки про міни: мотоцикліст підірвався у прикордонні на Рівненщині

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 10:07  •  8823 перегляди

Read in English

На півночі Рівненщини мотоцикліст підірвався на міні, проігнорувавши покажчики "Небезпечно міни". Його життю наразі не загрожує небезпека, але влада нагадує про режимні обмеження та небезпеку перебування в прикордонній зоні.

На півночі Рівненщини мотоцикліст підірвався, проігнорувавши покажчики "Небезпечно міни", його життю наразі не загрожує небезпека, повідомив у вівторок голова Рівненської ОВА Олександр Коваль у Telegram, пише УНН.

Мотоцикліст підірвався на Півночі Рівненщини. Рухаючись у прикордонній зоні, між селами Дроздинь та Переброди, чоловік проігнорував покажчики "Небезпечно міни". Його життю наразі загрози немає. На місці події працюють представники відповідних служб, які з’ясовують усі обставини інциденту

- написав Коваль.

Він нагадав, що на кордоні діють режимні обмеження. "Перебувати там можна лише після отримання відповідного дозволу від прикордонників", - вказав Коваль.

Належав незаконним лісорубам: у Рівненській області на міні підірвався причеп трактора9 грудня 2022, 18:33 • 763978 переглядiв