Прем'єр-міністр Словаччини підтримав візит Орбана до рф у своєму першому публічному виступі після замаху

Прем'єр-міністр Словаччини підтримав візит Орбана до рф у своєму першому публічному виступі після замаху

Київ  •  УНН

6 липня 2024, 00:20  •  101709 перегляди

Read in English

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вперше з'явився на публіці після того, як пережив замах у травні, виступивши на церемонії, де він підтримав візит угорського лідера Віктора Орбана до москви і виступив проти прогресивних ідеологій.

Прем'єр-міністр Словаччини вперше з'явився на публіці після замаху. Під час свого виступу на церемонії Дня святих Кирила і Мефодія він підтримав візит Віктора Орбана до рф. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вперше з'явився на публіці після замаху, який стався в травні.

У п'ятницю він виступив на вечірній церемонії з нагоди Дня святих Кирила і Мефодія, державного свята в Словаччині. Фіцо, який перебував на лікуванні після чотирьох пострілів з близької відстані, стояв на трибуні біля руїн замку, якому понад 11 століть.

У своєму виступі він висловився проти прогресивних ідеологій та підтримав візит угорського лідера Віктора Орбана до москви. Це була його перша публічна поява з моменту замаху в середині травня.

Прем'єр Словаччини Фіцо надалі буде постійно відчувати наслідки поранення, але вже скоро може повернутися до роботи1 липня 2024, 14:05 • 18367 переглядiв