Тільки одиниці з північнокорейських офіцерів розуміють російську мову – Центр протидії дезінформації

Тільки одиниці з північнокорейських офіцерів розуміють російську мову – Центр протидії дезінформації

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 06:41  •  11218 перегляди

Read in English

Більшість офіцерів КНДР не розуміють російської мови, повідомили у Центрі протидії дезінформації. Інформацію про підготовку 100 тисяч військових КНДР для України у ЦПД вважають вигадкою.

Більшість офіцерського складу КНДР не розуміють російської мови. Про це повідомив Керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко, пише УНН.

Менше 1% кадрового офіцерського складу армії кндр володіє російською мовою. Це важливо розуміти, щоб аналізувати можливості залучення цих військових до дій армії рф в майбутньому

- написав він.

Окрім того, Коваленко зазначив, що "інформація про підготовку 100 тисяч військових кндр і задіювання їх на території України, яка з‘явилася у ЗМІ, наразі – вигадки".

Нагадаємо

Днями Американський інститут вивчення війни повідомив, що "кілька тисяч" північнокорейських піхотинців проходять навчання в росії, припустивши, що їх можуть розгорнути на фронті в Україні або в прикордонних районах рф до кінця 2024 року.

Зеленський про засідання Ставки: розвідка доповіла про плани росії на зиму та посилення співпраці рф з КНДР 14 жовтня 2024, 16:03 • 13997 переглядiв