Партизани розвідали ремонтну базу росії в Луганській області

Партизани розвідали ремонтну базу росії в Луганській області

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 12:43  •  15575 перегляди

Read in English

Рух "АТЕШ" розвідав ремонтну базу росіян у Должанську. Відремонтована техніка терміново відправляється в Міллерово, а звідти ешелонами перекидається в Курську область Росії.

Партизани "АТЕШ" розвідали ремонтну базу росіян у Луганській області. Після ремонту, терміново техніка відправляється в Міллерово і вантажиться на ешелони для перекидання в Курську область Росії.

Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "АТЕШ", передає УНН.

Наш агент провів розвідку однієї з ремонтних баз, що знаходиться у місті Должанськ, на місці занедбаного молочного заводу. Під час спостереження агенту вдалося зафіксувати величезну кількість техніки, яку звозять на обслуговування із Торецького відрізку фронту. На базі було помічено різні одиниці військової техніки, включаючи важку техніку, арт системи та танки

- повідомляють партизани.
Image

Повідомляється, що після ремонтних робіт, терміново техніка відправляється в Міллерово і вантажиться на ешелони для перекидання в Курську область.

Доповнення

Радник із комунікацій Білого дому Джон Кірбі повідомив, що росія перенаправляє в район Курська деякі підрозділи з регіонів в Україні або поблизу неї.

Президент відзначив успіхи ЗСУ на фронті та операцію у Курській області.