Окупанти намагаються приступати до штурмових дій на островах на лівому березі Дніпра - речник ОСУВ "Таврія"

Окупанти намагаються приступати до штурмових дій на островах на лівому березі Дніпра - речник ОСУВ "Таврія"

Київ  •  УНН

12 вересня 2024, 08:49  •  16670 перегляди

Read in English

Російські окупанти намагаються здійснювати штурмові дії на островах вздовж лівого берега Дніпра на Херсонщині. За добу відбулося сім бойових зіткнень, але противник не має значних успіхів, повідомив речник ОСУВ "Таврія".

Російські окупанти намагаються якось приступати до штурмових дій на островах на лівому березі Дніпра Херсонщини вздовж лівого берега.

Про це повідомив речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій, в ефірі телемарафону, передає УНН.

Більшість бойових зіткнень у нас відбувається на Херсонському напрямку. За вчорашню добу їх там було одразу сім. Треба зауважити, що вони відбуваються вже не в районі села Кринки, як всі звикли, що тільки там наш плацдарм… росіяни поповнюють свій особовий склад, намагаються якось приступати до штурмових дій на інших островах на лівому березі Дніпра вздовж лівого берега Дніпра. Всі ці сім штурмових дій були спрямовані по різних островах на лівобережжі Дніпра, як східніше Кринок, так й неподалік Херсона, малими піхотними групами із застосуванням човнів

- розповів Лиховій. 

За його словами, кілька днів тому було знищено цілий склад човнів, плавзасобів, чим було послаблено російську логістику.

Хоч за статистикою дуже багато штурмі на лівобережжі Дніпра, але противник там успіхів фактично не має

- додав Лиховій.

Доповнення

Лиховій повідомляв, що російські окупанти значно активізувалися на островах вздовж лівого берега Дніпра на Херсонщині.