Офіцер ГУР отримав медаль від США за військове співробітництво

Офіцер ГУР отримав медаль від США за військове співробітництво

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 10:45  •  39906 перегляди

Read in English

Аташе з питань оборони США нагородив офіцера ГУР МОУ медаллю "За заслуги". Нагорода вручена за внесок у зміцнення військового співробітництва між Києвом і Вашингтоном та сприяння отриманню безпекової допомоги.

Аташе з питань оборони при посольстві США в Україні бригадний генерал Кіплінг Кейлер урочисто нагородив офіцера підрозділу стратегічних комунікацій ГУР МОУ медаллю "За заслуги", передає УНН із посиланням на ГУР.

Деталі

Нагороду офіцеру-розвіднику вручили за важливий внесок у розбудову та зміцнення військового співробітництва між офіційними Києвом і Вашингтоном, зокрема ― за створення умов для отримання й нарощування обсягів безпекової допомоги для України.

У ГУР анонсували нову розробку, яку скоро застосують в умовах бойових дій9 серпня 2024, 15:09 • 28020 переглядiв

Військовослужбовець ГУР МО України висловив вдячність за критично важливу для відбиття повномасштабної російської агресії підтримку з боку американського народу, уряду США, усіх партнерів України в НАТО.

"Україна, відбиваючи агресію росії, захищає не лише себе, але й весь вільний світ, міжнародний порядок та безпеку. Ця нагорода, підкреслює, що наші партнери також це усвідомлюють та цінують", ― сказав офіцер ГУР МОУ.

ГУР вполювало черговий російський катер "Тунєц" у Криму морським дроном Magura: показали відео10 серпня 2024, 06:29 • 33331 перегляд

Кіплінг Кейлер у своєму слові запевнив у незмінності американської підтримки України та наголосив, що мужність та героїзм українців ― взірець для всього вільного світу у прагненні до свободи, захисті суверенітету, незалежності та євроатлантичного вибору своєї країни.