На Херсонщині через ворожі атаки ще двоє постраждалих

На Херсонщині через ворожі атаки ще двоє постраждалих

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 11:42  •  18014 перегляди

Read in English

Двоє чоловіків постраждали від ворожих атак у Херсонській області. Один отримав контузію від удару опівночі, інший - поранення від дрона кілька днів тому.

Ще двоє чоловіків постраждали від ворожих атак у Херсонській області. Один отримав контузію від удару російських військ опівночі, інший - поранення від російського дрона кілька днів тому, повідомили в Херсонській ОВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"До лікарні звернувся житель Дніпровського, який потрапив під ворожий удар опівночі.  Внаслідок "прильоту" поблизу будинку 50-річний чоловік дістав контузію та вибухову травму. Медики надали потерпілому необхідну меддопомогу, надалі він проходитиме лікування амбулаторно", - повідомили в ОВА у Telegram.

А раніше сьогодні до лікарні, як повідомляється, звернувся житель Антонівки, якого кілька днів тому атакував російський безпілотник. Через скидання вибухівки з дрона 61-річний чоловік дістав вибухову травму, поранення спини та стегна. Його стан – легкий. Після надання меддопомоги потерпілий лікуватиметься амбулаторно. 

Як уточнив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, з чоловіком, який звернувся до медиків через ворожий обстріл в  Антонівці, за 11 серпня у Херсонській громаді уже 13 поранених.

На Херсонщині росіяни поцілили у "швидку", є загиблий, серед 17 поранених двоє дітей13 серпня 2024, 06:10 • 32895 переглядiв