На Харківщині шахраї розсилають фейкові листи від імені голови ОВА

На Харківщині шахраї розсилають фейкові листи від імені голови ОВА

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 19:34  •  12361 перегляди

Read in English

Шахраї розсилають фейкові повідомлення від імені Олега Синєгубова, просячи фінансову допомогу для захисників. ОВА закликає бути пильними та перевіряти інформацію, щоб не потрапити на маніпуляції зловмисників.

На Харківщині шахраї розсилають фейкові повідомлення нібито від імені начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова. Про це повідомляє Харківська ОВА, пише УНН.

Шахраї розсилають листи від імені Олега Синєгубова, звертаються про фінансову допомогу для українських захисників. Це спроби зловмисників маніпулювати темою підтримки наших воїнів,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що останнім часом шахраї почали використовувати підроблені електронні пошти, фейкові номери телефонів та інші засоби обману.

Будьте надзвичайно уважні та ретельно перевіряйте інформацію, щоб не потрапити на маніпуляції шахраїв. Якщо вам надіслали повідомлення подібного змісту - негайно звертайтеся до правоохоронців,

- додали в ОВА.

Нагадаємо

Голова Дніпропетровської ОВА попередив про шахрайські листи, що закликають бізнес допомогти ЗСУ. Зловмисники використовують ім'я ОВА та посилаються на законодавство для переконливості.