Кабмін спростив процедуру утилізації ракет та боєприпасів

Кабмін спростив процедуру утилізації ракет та боєприпасів

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 12:18  •  8091 перегляди

Read in English

Уряд дозволив використовувати мобільні комплекси для утилізації боєприпасів безпосередньо в районах розмінування. Це спрощує процедуру утилізації ракет, боєприпасів і вибухових речовин, вилучених під час розмінування території.

Кабінет міністрів спростив процедуру утилізації ракет, боєприпасів і вибухових речовин, дозволивши залучати мобільні комплекси з утилізації безпосередньо у визначених районах розмінування. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram, передає УНН.

Деталі

Внесено зміни до порядку утилізації ракет, боєприпасів і вибухових речовин з метою удосконалення процедури утилізації боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів, зокрема, вилучених під час проведення розмінування території, з урахуванням можливості залучення мобільних комплексів з утилізації боєприпасів безпосередньо у визначених районах розмінування

- повідомив Мельничук.

Нагадаємо

З початку року до експлуатації в Силах оборони допустили ще 17 зразків техніки для розмінування, зокрема 5 - вітчизняного виробництва.