Гарріс випереджає Трампа за рейтингом у п'яти ключових штатах - опитування

Гарріс випереджає Трампа за рейтингом у п'яти ключових штатах - опитування

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 16:30  •  17198 перегляди

Read in English

Віцепрезидентка США Камала Гарріс лідирує за рейтингом схвалення у п'яти з семи штатів, що 'вагаються'. Згідно з опитуванням, Гарріс має 48% підтримки проти 47% у Трампа в цих ключових штатах.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс йде попереду Трампа за рейтингом схвалення серед мешканців п'яти із семи штатів, які "вагаються". Про це пише The Hill, передає УНН.

Деталі

Гарріс випереджає Трампа зокрема у таких штатах, як Арізона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсильванія та Вісконсин.

У семи штатах, де відбудуться вибори, вона має 48% підтримки, Трамп - 47%, а 5% респондентів заявили, що не визначилися або не будуть голосувати.

Згідно з опитуванням, Гарріс зараз трохи випереджає Трампа в п'яти штатах, де відбудуться вибори, і має рівний з ним рейтинг у Джорджії. 

Гарріс впевнено обходить Трампа у трьох ключових штатах - NYT10 серпня 2024, 20:56 • 32384 перегляди

Трамп натомість лідирує за підтримкою серед виборців лише в Неваді - там на його користь висловилися 48% опитаних, Гарріс підтримали 45%.

Дослідження проводили з 26 липня до 2 серпня, у ньому взяли участь 2867 потенційних виборців. Статистична похибка становила 1,83 відсоткового пункта.

Нагадаємо

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC