Гарріс впевнено обходить Трампа у трьох ключових штатах - NYT

Гарріс впевнено обходить Трампа у трьох ключових штатах - NYT

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 20:56  •  15872 перегляди

Read in English

Віцепрезидентка Камала Гарріс лідирує над Дональдом Трампом на 4% у Вісконсині, Пенсільванії та Мічигані за даними нового опитування NYT. Це перше опитування після виходу Байдена з виборчих перегонів.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає свого політичного опонента, 45-го президента Дональда Трампа у штатах Вісконсин, Пенсільванія та Мічиган. Це так звані хиткі штати, які зазвичай і визначають переможця виборів. Це засвідчило нове опитування, проведене на замовлення The New York Times, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що кандидатка у президенти США від демократів Гарріс випереджає республіканця Трампа на чотири відсоткові пункти в усіх трьох вищезгаданих штатах й що голоси виборців розподілені однаково. Тобто 50% - за Гарріс, а 46% - за Трампа.

Опитування проводилося 5-9 серпня у Мічигані, Пенсільванії та Вісконсині. Респондентами стали 1973 виборців у згаданих штатах.

NYT пише, що це одне із перших високоякісних опитувань, проведених після того, як чинний президент США Джо Байден зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів. Видання зазначає, що до того республіканець Трамп мав невелику перевагу над кандидатом від демократів.

Демократи зараз мають помітно сильнішу позицію в цих трьох хитких штатах, які протягом тривалого часу були ключовими для перемог або поразок партії. Проте, результати показують вразливі місця Гарріс. Виборці віддають перевагу Трампу, коли йдеться про те, кому вони довіряють економіку та імміграцію. Це питання, які залишаються основними у президентських перегонах,

- пише NYT .

Трамп і Гарріс погодилися провести дебати 10 вересня на АВС8 серпня 2024, 22:33 • 31593 перегляди