Допомагав уникнути мобілізації за талони на пальне: у Тернополі затримали начальника районного ТЦК

Допомагав уникнути мобілізації за талони на пальне: у Тернополі затримали начальника районного ТЦК

Київ  •  УНН

23 жовтня 2024, 14:15 • 18238 перегляди

Read in English

У центрі Тернополя затримали керівника районного ТЦК, який отримав талони на 1000 літрів пального. За це він пообіцяв не мобілізовувати чоловіка. Проводиться досудове розслідування.

В центрі Тернополя затримали керівника одного із районних територіальних центрів комплектування на хабаря талонами на 1000 літрів пального за те, що пообіцяв не мобілізовувати чоловіка, передає УНН з посиланням на Тернопільський обласний ТЦК СП та власні джерела.

Для уникнення розповсюдження викривленої та недостовірної інформації повідомляємо наступне: 21 жовтня у центрі м. Тернополя, по вул. Руська за участю працівників територіального управління Державного бюро розслідувань та спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону проводилися слідчі дії стосовно керівника одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. В ході їх проведення у посадової особи було вилучено речові докази, які мають значення у розслідуванні справи. Проводиться досудове розслідування 

- повідомили у ТЦК.

Джерела УНН розповіли, що було затримано керівника одного із ТЦК, який отримав талони на 1000 літрів пального, а в обмін за це він пообіцяв не мобілізовувати чоловіка.

Нагадаємо

Під час перевірки документів у Запоріжжі виник конфлікт між ТЦК та місцевим жителем. Військовослужбовець здійснив попереджувальний постріл у повітря, призначено службове розслідування.