Армія рф атакувала Чернігівщину дронами та з артилерії: 8 вибухів за добу

Армія рф атакувала Чернігівщину дронами та з артилерії: 8 вибухів за добу

Київ  •  УНН

5 жовтня 2024, 08:47  •  9323 перегляди

Read in English

Армія рф атакувала Новгород-Сіверську та Семенівську громади Чернігівщини, застосовуючи БпЛА, FPV-дрони та артилерію. Зафіксовано 8 вибухів, жертв серед місцевого населення немає.

Російські війська атакували дві громади Чернігівської області, застосовуючи БПЛА, FPV-дрони та артилерію. Зафіксовано 8 вибухів, повідомили у Північному регіональному представництві ДПСУ у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Армія рф протягом доби 4 жовтня атакувала дві прикордонні громади Чернігівщини. Вони застосовували БпЛА, FPV-дрони, та ствольну артилерію", - ідеться у повідомленні і перечислено:

  • Новгород-Сіверська громада: один вибух (прихід, ймовірно скид вибухового пристрою з БпЛА) на околиці села Грем’яч; чотири вибухи (приходи, ймовірно зі ствольної артилерії) по селу Ковпинка; один вибух (прихід, ймовірно БпЛА типу "Ланцет") на околиці села Діброва.
  • Семенівська громада: один вибух (прихід, ймовірно скид вибухового пристрою з БпЛА) на околиці села Галаганівка; один вибух (прихід, ймовірно FPV-дрон) на околиці села Архипівка.

Інформація про загиблих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення не зафіксована.

Російський дрон атакував вантажівку з газом на Чернігівщині: 3 загиблих, у тому числі дитина, 4 поранених3 жовтня 2024, 12:54 • 12671 перегляд