Армія оборони Ізраїлю за ніч вдарила по 750 цілях у Газі

Армія оборони Ізраїлю за ніч вдарила по 750 цілях у Газі

Київ  •  УНН

13 жовтня 2023, 05:21  •  444553 перегляди

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Протягом ночі армія оборони Ізраїлю завдала ударів по 750 військових цілях на півночі сектора Газа. Про це повідомив ЦАХАЛ у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Армія оборони Ізраїлю за ніч завдала ударів по 750 військових цілях, включаючи підземні тунелі терору ХАМАС, військові об'єкти і пости, резиденції високопоставлених терористичних агентів, які використовувалися як військові командні центри, склади зброї, кімнати зв'язку, а також цілі високопоставлених терористичних агентів», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що десятки винищувачів завдали ударів по численних військових об'єктах ХАМАС в секторі Газа, в тому числі по 12 військових об'єктах бойовиків, кожен з яких знаходився в багатоповерховій будівлі, що використовується ХАМАС для терору.

Паралельно солдати спеціального підрозділу ЦАХАЛу знищили трьох бойовиків ХАМАСу, які спеціалізуються на мінометних обстрілах в секторі Газа, у військовому командному центрі в Газі, звідки були запущені мінометні снаряди в бік ізраїльської території.

Доповнення

Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян каже, що якщо бомбардування Гази Ізраїлем продовжиться, війна може розгорнутися на «інших фронтах», маючи на увазі ліванську терористичну групу «Хезболла».