Зеленський: Україна працює над розширенням зони ураження російських об'єктів

Зеленський: Україна працює над розширенням зони ураження російських об'єктів

Київ  •  УНН

1 вересня 2024, 19:14  •  23796 перегляди

Read in English

Президент заявив, що Україна прагне зробити більше військових об'єктів РФ доступними для ударів. Він подякував розробникам дронів та дипломатам, які переконують партнерів у важливості далекобійної зброї.

Україна працює на тим, щоб якомога більша кількість військових обʼєктів Росії стали доступними для ударів українською зброєю. Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

"Держава-терорист повинна відчути, що таке війна. Ми працюємо, щоб якнайбільше російських військових обʼєктів, російської логістики, критичних обʼєктів їхньої воєнної економіки – щоб усе це опинилось у зоні доступу для нашої зброї. Зараз це забезпечують наші дрони", – зазначив Зеленський.

Він висловив вдячність усім в Україні, хто працює для розробки й виробництва дронів та на користь вітчизняної ракетної програми, а також усій зовнішньополітичній команді, яка переконує партнерів, що далекобійність є ключем для завершення цієї війни.

Президент наголосив, що своїми дронами та ракетами Україна здатна виконати частину завдань, але реальний мир, реальне завершення розв'язаної Росією війни є комплексним завданням.

"І щоб примусити Росію до миру, щоб від брехливої риторики про переговори вони перейшли до кроків, щоб завершити війну, щоб очистити нашу землю від окупації та окупантів, – потрібні й дієві інструменти", – підкреслив глава держави.

Ракетний обстріл Харкова: Зеленський показав наслідки1 вересня 2024, 12:49 • 59047 переглядiв