Зеленський розповів про підготовку до перемовин у США

Зеленський розповів про підготовку до перемовин у США

Київ  •  УНН

20 вересня 2024, 16:53  •  14508 перегляди

Read in English

Президент України Зеленський повідомив про підготовку до переговорів у США з Байденом та кандидатами в президенти. Він представить конкретний план посилення України для наближення справедливого миру та перемоги.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна активно готується до перемовин в Америці та зустрічей із президентом США Джо Байденом, а також кандидатам на посаду президента - Камалою Гарріс та Дональдом Трампом, передає УНН.

"Активно готуємося до перемовин в Америці – це Президент Байден, представники обох партій у Конгресі, розраховуємо на зустрічі і з обома кандидатами в Президенти Сполучених Штатів", - повідомив Зеленський.

Байден і Зеленський зустрінуться у Білому домі 26 вересня19 вересня 2024, 17:06 • 18232 перегляди

Він також наголосив, що в Україні завжди будуть вдячні Америці за підтримку незалежності – за всю надану допомогу, щоб Україна вистояла в цій війні.

Трамп заявив про зустріч із Зеленським наступного тижня19 вересня 2024, 04:32 • 124171 перегляд

"І тепер ми представимо цілком конкретний план, як Україні в цій війні не просто вистояти, не просто тримати рівень спротиву, як зараз, але саме зараз посилитись – посилитись так, щоб реально наблизити справедливий мир, реально наблизити перемогу. Україна розраховує на цю підтримку дуже. І це справедливо. Бо коли один народ виграє битву за свою незалежність і дотримання міжнародного права, увесь світ виграє. Саме так має бути", - резюмував Президент.

Україна вже повністю підготувала план перемоги - Зеленський18 вересня 2024, 17:19 • 39280 переглядiв