Зеленський провів засідання Ставки: обговорили фронт і виробництво дронів

Зеленський провів засідання Ставки: обговорили фронт і виробництво дронів

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 12:29  •  19543 перегляди

Read in English

Президент України провів засідання Ставки, де розглянули ситуацію на фронті та виробництво власних дронів і ракет. Додаткове фінансування спрямовано на ракетну програму, також обговорили насичення зброєю додаткових бригад.

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де розглянули ситуацію на фронті та виробництво власних дронів та ракет, передає УНН.

Провів Ставку. Питання номер один – ситуація на фронті. Особливо детально – Покровський, Торецький і Харківський напрямки. Головком Олександр Сирський доповідав по відеозв’язку: він зараз на місці й тримає ситуацію під особистим контролем 

- повідомив Зеленський.

За його словами, відбулися окремі доповіді розвідок – ГУР і СЗР – щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ.

Питання номер два – власні дрони та ракети. Потреба Сил оборони до кінця року та динаміка виробництва. Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна 

- додав Президент.

Додамо

Крім того, за словами Зеленського, рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше.

"Ще одна доповідь міністра оборони Рустема Умєрова – щодо насичення зброєю та технікою додаткових бригад. Активно працюємо з партнерами", - резюмував Глава держави.