Ворог минулої доби обстріляв Миколаївщину з артилерії: 6 людей травмовані

Ворог минулої доби обстріляв Миколаївщину з артилерії: 6 людей травмовані

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 08:34  •  24752 перегляди

Read in English

Внаслідок російських атак на Очаків та село Дніпровське постраждало 6 людей. Пошкоджено приватні будинки, автомобіль та сільгосптехніку, виникли пожежі. Одна жінка у важкому стані.

Минулої доби, внаслідок російського обстрілу міста Очаків на Миколаївщині постраждало 4 людини, одна з них у важкому стані. Також ворог атакував село Дніпровське дронами типу FPV, постраждало 2 чоловіка. Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, пише УНН.

Вранці 10 серпня, о 10:44 та 11:45, ворог здійснив атаки на село Дніпровське Куцурубської громади за допомогою дронів типу FPV. Внаслідок однієї з атак було пошкоджено приватний будинок і цивільний автомобіль, а також виникла пожежа сільськогосподарської техніки, яку швидко ліквідували.

Двоє чоловіків отримали поранення: 25-річному чоловіку було надано амбулаторну допомогу, його стан задовільний, іншому чоловіку допомогу надали на місці, він відмовився від госпіталізації.

Удень 10 серпня, о 14:30, під ворожим артилерійським обстрілом опинилося місто Очаків Очаківської громади. Було пошкоджено сім приватних будинків та лінію електропередач. На території одного з будинків виникла пожежа, також загорілися дві господарські споруди та суха трава. Всі пожежі оперативно ліквідували рятувальники.

За уточненими даними, поранено чотирьох людей: двох жінок віком 70 та 73 роки та двох чоловіків віком 44 та 69 років. На ранок стан трьох постраждалих задовільний, одна 70-річна жінка госпіталізована до Миколаєва, її стан важкий.

Також удень 10 серпня, о 14:20, ворог здійснив артилерійські обстріли по Куцурубській громаді, внаслідок чого в селі Іванівка пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

Нагадаємо

У Миколаївській області минулої доби російські війська здійснили атаки FPV-дронами та вдарили з артилерії у кількох громадах. Пошкоджено сільський клуб, дитсадок, виникли пожежі.