Україна та Маврикій підписали угоду про безвізовий режим

Україна та Маврикій підписали угоду про безвізовий режим

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 13:03  •  23288 перегляди

Read in English

Міністри закордонних справ України та Маврикію підписали угоду про безвіз. Обговорено поглиблення зв'язків з Африкою та перспективи співпраці, зокрема залучення маврикійських інвесторів до відбудови України.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і міністр закордонних справ, регіональної інтеграції та міжнародної торгівлі Маврикію Маніш Гобін підписали угоду про безвізовий режим. Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ України, передає УНН.

Деталі 

Міністри детально обговорили поглиблення звʼязків України з країнами Африки, розвиток відносин нашої держави з Африканським Союзом і перспективи тристоронньої торговельної та інвестиційної співпраці України, Маврикію та окремих африканських країн.

Україна та Маврикій домовились про угоди щодо інвестицій та оподаткування - Кулеба8 серпня 2024, 12:12 • 23257 переглядiв

Дмитро Кулеба особливо привітав зацікавленість маврикійських бізнесів у відбудові України. Він запросив Маврикій взяти участь у Конференції з відновлення України наступного року в Римі.

Наприкінці переговорів міністри підписали угоду про безвіз між Україною та Маврикієм, яка на цьому етапі насамперед сприятиме поїздкам маврикійських інвесторів і бізнесменів до України для пошуку нових можливостей роботи в нашій державі

- йдеться в заяві МЗС. 

А втім, у відомстві попередили, що угода набуде чинності після завершення внутрішніх процедур в обох державах.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснив перший візит очільника МЗС в історії незалежної України до Маврикію. Обговорено підтримку України, Формулу миру та перспективи економічної співпраці між країнами.