Удар по російському складу боєприпасів у воронезькій області завдали безпілотники СБУ - джерела

Удар по російському складу боєприпасів у воронезькій області завдали безпілотники СБУ - джерела

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 10:02  •  106970 перегляди

Read in English

Безпілотники СБУ завдали удару по великому складу боєприпасів, на якому зберігалися ракети, снаряди та боєприпаси поблизу села сергіївка у воронезькій області росії, що спричинило потужні вибухи та детонацію.

Дрони СБУ вразили великий склад боєприпасів у воронезькій області рф. Про це УНН повідомляє з посиланням на джерела.

Деталі

За наявною інформацією, в ніч на 7 липня дрони СБУ вразили польовий склад боєприпасів біля н.п. сергіївка російської воронезької області.

На 9 тисячах квадратних метрів ворог зберігав ракети класу "земля-земля", "земля-повітря", снаряди для танків і артилерії, ящики з набоями для вогнепальної зброї. Додається, що саме з цього складу окупанти постачають боєприпаси своїм військам в Україні.

Місцеві вночі почули вибух, після якого почалася потужна детонація. Стовп диму видно за десятки кілометрів.

Згідно з прогнозом, "бавовн" від СБУ, найближчим часом утримається висока ймовірність раптових детонацій на об’єктах російського ВПК, який працює на війну проти України

- повідомили джерела.

Нагадаємо

У підгоренському районі воронезької області пожежа з детонацією на складі боєприпасів. Місцева влада оголосила про евакуацію жителів найближчих населених пунктів.

Раніше у воронезькій області ГУР вже вражав склад боєприпасів. За даними розвідки, в ніч на 25 червня на майданчиках зі снарядами, чия загальна площа становить 3500 квадратних метрів, виникла пожежа із детонацією.

Розвідники ГУР знищили російського "житєля" та логістичний центр окупантів7 липня 2024, 06:35 • 33765 переглядiв