Розвідники ГУР знищили російського "житєля" та логістичний центр окупантів

Розвідники ГУР знищили російського "житєля" та логістичний центр окупантів

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 06:35  •  33774 перегляди

Read in English

На окупованій Донеччині розвідувальні підрозділи ГУР МО України знищили російську станцію радіоелектронної боротьби "житєль" та логістичний центр, де зберігалася танкова техніка та боєприпаси.

Розвідувальні підрозділи ГУР МО на фронті знищили російську станцію радіоелектронної боротьби "житєль" та логістичний центр окупантів. Про це повідомило Головне управління розвідки, пише УНН.

6 липня 2024 року розвідники департаменту активних дій ГУР МО України у взаємодії з підрозділом аеророзвідки 45-ї окремої артилерійської бригади виявили та завдали вогневого ураження по двох військових об’єктах держави-агресора росії на тимчасово окупованій  території Донецької області

- написали у ГУР.

У Дебальцевому вдарили по логістичному центру, де росіяни зберігали обладнання для танків та боєприпаси, а у Новолуганському спалили дороговартісну російську автоматизовану станцію постановки перешкод Р-330Ж "житєль".

Нагадаємо

Минулої доби авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони України вразили дві артилерійські системи ворога, зенітно-ракетний комплекс "Бук" російської армії, їхній пункт управління безпілотників та 22 райони зосередження особового складу російської армії.

Ще плюс 1150 окупантів і 16 броньованих машин: Генштаб оновив дані про втрати ворога7 липня 2024, 04:34 • 25861 перегляд