У Німеччині частково обвалився готель: щонайменше один загиблий, під завалами є люди

У Німеччині частково обвалився готель: щонайменше один загиблий, під завалами є люди

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 07:40  •  14320 перегляди

Read in English

У місті Крев частково обвалився готель, під уламками знайдено тіло. 8 людей, включно з дитиною, залишаються під завалами, деякі серйозно постраждали. На місці працюють 250 рятувальників.

У місті Крев на Мозелі, що в західній Німеччині, частково обвалився готель. Рятувальники виявили під уламками тіло мертвої людини. Вісім людей все ще перебувають у будівлі, деякі з них серйозно постраждали. Про це повідомляє Spiegel, передає УНН.

Згідно з інформацією, один із поверхів будівлі обвалився близько 11-ї години вечора у вівторок. П'ятеро людей змогли вибратися з будівлі неушкодженими. На фотографіях з місця події видно, що частина будівлі обвалилася.

Служби порятунку виявили в будівлі одного загиблого. Ще вісім людей залишаються під завалами, зокрема і дитина. Деякі з них дістали серйозні травми.

Image

Поліція говорить про "надзвичайно складну операцію, оскільки в будівлю можуть увійти тільки співробітники екстрених служб, дотримуючись максимальної обережності". На місці працюють близько 250 пожежників, парамедиків, і правоохоронців, включно зі спецназом, групами рятувальних собак і безпілотниками. Близько 30 жителів прилеглих будинків були виведені в безпечне місце як запобіжний захід.

Поки неясно, чому обвалилася будівля. Ні поліція, ні пожежна бригада не надали жодної інформації, зазначає видання.

Італія підняла в повітря винищувачі через невідомі літаки в Балтії6 серпня 2024, 22:45 • 109675 переглядiв