У ліцеї на Рівненщині обвалилася стіна: без постраждалих, навчання перевели в онлайн

У ліцеї на Рівненщині обвалилася стіна: без постраждалих, навчання перевели в онлайн

Київ  •  УНН

7 жовтня 2024, 08:54  •  7201 перегляди

Read in English

У Гощанському ліцеї Рівненської області обвалилася аварійна стіна. Ніхто не постраждав, навчання переведено в онлайн режим, влада перевіряє безпеку будівлі та готова надати підтримку.

У Гощанському ліцеї у Рівненській області обвалилася аварійна стіна, ніхто не постраждав, навчання переведено в онлайн режим, влада перевіряє безпеку будівлі та готова надати підтримку, повідомив у понеділок голова Рівненської ОВА Олександр Коваль у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Обвал стіни стався учора ввечері у Гощанському ліцеї. На щастя, ніхто не постраждав. Як пояснив голова громади, ця стіна була аварійною. Її готували до ремонту. Наразі навчання в ліцеї переведене в онлайн режим", - повідомив Коваль.

Зі слів голови ОВА, він доручив представникам освітнього та будівельного департаментів терміново виїхати на місце, щоб з’ясувати усі обставини. "А також – перевірити інші конструктивні елементи споруди", - зазначив він.

У разі необхідності, з його слів, Рівненська ОДА готова надати підтримку громаді, в тому числі фінансову.

У Києві під час повітряної тривоги, коли діти були в укритті, обвалилася стеля - заступник міністра22 грудня 2023, 14:58 • 27619 переглядiв