У Дніпрі від ворожого ракетного удару загинув цивільний, шестеро поранені

У Дніпрі від ворожого ракетного удару загинув цивільний, шестеро поранені

Київ  •  УНН

3 вересня 2024, 04:48  •  22634 перегляди

Read in English

Внаслідок ракетної атаки на Дніпро загинув 51-річний чоловік, шестеро отримали поранення. Ворог також обстріляв Нікопольщину, пошкодивши інфраструктуру та адміністративну будівлю.

У Дніпрі через удар терористів загинув один цивільний та шестеро – дістали поранення. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Внаслідок ракетної атаки на Дніпро загинув 51-річний чоловік. Шестеро людей отримали поранення, з яких один 37-річний чоловік залишається в лікарні, а інші оговтуються вдома.

Атака спричинила значні руйнування: знищено 3 автомобілі, ще 12 пошкоджені, а також постраждали вікна дитячого садочка та сімох приватних будинків. Пошкоджено також одне підприємство.

Обстріли продовжились і на Нікопольщині, де ворог атакував населені пункти району з РСЗВ "Град", важкої артилерії та дронів-камікадзе. Пошкоджено інфраструктуру в Нікополі та Марганецькій громаді, але жертв вдалося уникнути.

Сьогодні вранці військо противника поновило удари по райцентру, пошкодивши адміністративну будівлю. Обстеження території триває.

Окупанти обстріляли житлові будинки у Дніпрі2 вересня 2024, 19:57 • 23009 переглядiв