Ситуація у курській та бєлгородській області рф: що відомо на ранок

Ситуація у курській та бєлгородській області рф: що відомо на ранок

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 06:55  •  19354 перегляди

Read in English

Міноборони рф стверджує, що "збило" 32 дрони за ніч, переважно в курській області. Тим часом у російських телеграм-каналах з'явилися дані та відео з інформацією про ситуацію у курській та бєлгородській області.

міноборони рф стверджує про "збиття" 32 дронів за ніч, більшість з яких - у курській області росії. Тим часом у російських телеграм-каналах з'явилися дані та відео з інформацією про ситуацію у курській та бєлгородській області, пише УНН.

Деталі

мо рф заявляє, що протягом минулої ночі їхня ППО "перехопила" та "знищила" 32 БПЛА літакового типу: 26 - над курською областю та 6 над ярославською областю росії.

У брянській, курській та бєлгородській областях рф, за даними росЗМІ, ввели режим "контртерористичної операції".

Тим часом російські мілблогери та інші телеграм-канали поширюють інформацію про "захід" у село плєхово у курській області та у село пороз бєлгородської області. Щодо останнього у мережі навіть публікують відео, утім, дата невідома і інформація потребує підтвердження.

"Агресор завжди пожинає відповідні плоди": Подоляк висловився про причину подій у курській області рф8 серпня 2024, 08:53 • 104458 переглядiв